BRIDGEKLUBBEN 1947

 

 SPILLEDAGE

  

 ONSDAG  AFTEN

 

 HJEMMESIDE

 

 http://bridge.dk/4545/

 

Bridgeklubben 1947 er Bridgehusets største klub med 125 medlemmer

Hygge- & turneringsklub - BK 1947 / Bridgeakademiet

Rigtig mange har forespurgt på muligheden for at komme til at spille turneringsbridge – og vi introducerer derfor et spændende tilbud, hvor interesserede kan komme og spille onsdag aften i Bridgehuset.
Med en blanding af spillere fra undervisning, træning og turnering vil klubben være ideel for de mange, som gerne vil spille mere end 1 gang om ugen.
1-2 gange om måneden dukker Bridgeakademiet faste instruktør, Leif W Thomsen, op og giver ½ times undervisning med udvalgte emner.
For nyere spillere, uden den store rutine, er der mulighed for på en behagelig måde at afprøve sine færdigheder – der vil, i stor udstrækning, blive spillet i 3 styrkeopdelte rækker, med et afvekslende program i løbet af vinteren.
Desværre er der lukket for tilgang p.t., da vi har nået max. kapaciteten - men vi optager på venteliste, efter først-til-mølleprincippet.

Programmet for efteråret og medlemsliste mv kommer her!

Spillere med større turneringsrutine er også meget velkomne.
Af praktiske grunde har vi p.t. sat et loft på 22 borde (88 spillere).
Turneringsleder: Leif W Thomsen.
Vi spiller med Bridgemate.

Der spilles fra kl. 19 – ca. 22.30, fra først i september til slutningen af april og kontingentet for sæsonen 2016-17 inkl. medlemskab af DBf, er 1.000 kr. (800 kr. for klubmedlemmer).

På gensyn
John O. Larsen/Leif W. Thomsen